لوله کشی و سیستم فاضلاب قلب تپنده منازل

روزانه چندین بار از توالت، آشپزخانه، روشویی و حمام استفاده می کنیم. که تصور کنید اگر سیستم فاضلاب و لوله کشی در این بخش ها مختل شود، چقدر می تواند باعث کلافگی و دغدغه و از بین رفتن زمان مان شود. از این رو شرکت های ارائه دهنده خدمات لوله کشی و لوله بازکی همواره توصیه می کنند که مراقب سیستم لوله کشی و فاضلاب باشیم تا دچار مشکلات ناگهانی نشویم. در این مطلب تیم لوله بازکنی راهکارهایی را ارائه می دهد که اگر در یکی از بخش های لوله کشی مشکلی ایجاد شد بتوانید خودتان حل کنید و در ادامه اگر نیاز بود با تیم لوله بازکنی فوری تماس بگیرید. تیم لوله بازکنی در همه مناطق شهر تهران خدمات رسانی انجام می دهد. به لوله بازکنی شمال تهران مراجعه نمایید.

روش های رفع مشکلات ناشی از لوله کشی در ساختمان

۱-رفع چکه کردن آب از سینک آشپزخانه

اگر به زیر سینک آشپزخانه توجه کنید چندین سری لوله مشاهده می کنید که به سینک، ماشین لباسشویی و گاهی دستگاه تصفیه آب متصل شده است که در نهایت همه اینها به لوله فاضلاب متصل می شود. چکه کردن آب از زیر سینک، مشکل رایجی است که همواره اتفاق می افتد و دلیل آن استفاده روزمره از آشپزخانه است.
می توانید ظرف بزرگی در زیر لوله کشی سینک گذاشته و لوله را باز کنید که احتمالا واشر داخل لوله پوسیده شده که منجر به ریزش آب از سینک می شود که با تعویض واشر و یا استفاده از نوار تفلون  می توانید مشکل را حل کنید.

۲-چکه کردن در حمام

بعد از استفاده از حمام، صدای چکه آب از سردوش ممکن از باعث کلافگی شود. که این مورد را هم می توان با باز کردن سروش و تمیز کردن رسوبات آن و تعویض واشر دخل سروش حل کرد.
در برخی موارد اگر جنس سردوش از پلاستیک باشد ممکن است دچار شکستگی شده باشد که می توانید با تعویض ان مشکل را حل کنید و توجه داشته باشید که دنده سردوش جدید با لوله کشی داخل حمام یکسان باشد.

۳-انتشار بوی فاضلاب در آشپزخانه

با مشاهده لوله کشی زیر سینک آشپزخانه متوجه می شویم که لوله خروجی آب ماشین لباسشویی نیز به فاضلاب آشپزخانه متصل است. که در برخی مواقع ممکن است ماشین لباسشویی به خوبی تخلیه نشده باشد که منجر به انتشار بوی بد فاضلاب می شود ولی در اکثر مواقع بوی فاضلاب ناشی از گرفتگی لوله آشپزخانه با مواد غذایی و مو است
که با باز کردن لوله های زیر سینک و تمیز کردن لوله ها  به سادگی می توان این مشکل را بدون استفاده از وسایل شیمایی حل کرد.

۴- فشار کم آب در یکی از بخش های آشپزخانه، توالت و حمام

اگر در یکی از این بخش ها فشار آب کم باشد. علت اصلی که می توان بررسی کرد پرلاتور متصل به شیرآلات می باشد که با بازکردن پرلاتور یا آبفشان  و تمیز کردن آن می توان مشکل مورد نظر را برطرف کرد. اگر با تمیز کردن آبفشان، فشار کم آب حل نشود ممکن است حاصل از گرفتگی لوله ها با رسوب باشد که در صورت گرفتگی لوله ها با رسوب با تیم لوله بازکنی فوری تماس بگیرید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *