علت نم دادن دیواردر برخی اوقات مشاهده می شود که در بخشی از دیوار خانه، خصوصا قسمت های نزدیک به حمام و توالت، تکه هایی از دیوار دچار نم زدگی شده و لکه هایی زرد را به همراه شوره به جای می گذارد. در این شرایط دیوار خانه، نمای نامناسبی پیدا کرده و بوی نم در تمام فضای خانه پخش می شود. علاوه بر این اگر علت نم زدگی مشخص و برطرف نشود، می تواند سبب بروز آن در سایر قسمت های  دیوار شود. در این مواقع لازم است که با لوله بازکنی فوری تماس گرفته و برای علت نم زدن دیوار از آنها کمک بگیرید.

تشخیص علت نم دادن دیوار

وجود نم زدگی و رطوبت در ساختمان، سبب عدم آسایش ساکنین آن می گردد. اولین مرحله برای رفع مشکل نم زدگی دیوار ساختمان تشخیص علت آن می باشد. به صورت کلی، نم زدگی دیوار می تواند براساس عوامل مختلف داخلی و یا خارجی به وجود آید. در قسمت زیر به برخی از عوامل مهم در نم زدن دیوار ساختمان اشاره می شود:

بنر لوله بازکنی فوریعایق کاری نادرست قیرگونی یا ایزوگام سقف و دیوارها

ایزوگام نامناسب علت نم زدن منزلاز علل رایج رطوبت و نم دیوار، عیب در عایق بندی و قیرگونی ها در بخش های مختلف ساختمان است. گاهی اوقات آشپزخانه، حمام، توالت یا سقف ساختمان سوراخ شده و باعث ایجاد رطوبت می گردد. عدم تشخیص دقیق محل و علت عامل ایجاد کننده رطوبت، باعث تخریب بی مورد بخش هایی از بنا می شود که در نهایت هزینه و وقت زیادی را هدر می دهد.

عدم شیب بندی درست و جمع شدن آب در پشت بام

شیب بندی مناسب برای چاه فاضلابدر برخی موارد هیچ نشتی در ساختمان وجود نداشته و علت رطوبت و نم، نفوذ باران به لایه های زیرین ایزوگام  یا شیروانی و سقف می باشد. این شرایط یا به علت عایق کاری نامناسب و به وجود آمدن سوراخ در پشت بام و یا به دلیل شیب نادرست پشت بام و جمع شدن آب در یک منطقه است که ذره ذره باعث نفوذ آب و ایجاد نم زدگی می شود. در این موارد با لوله بازکنی فوری تماس گرفته و آن ها با بررسی دقیق، محل نفوذ آب باران به عایق بندی دیوارها و سقف را یافته و مشکل را رفع می کنند.

بندکشی ناقص سرویس های بهداشتی و حمام

بند کشی ناقص دستشوییاز عواملی مهم دیگر نم زدگی دیوار، بندکشی ناقص کاشی های سرویس بهداشتی و آشپزخانه می باشد. گاهی اوقات بندکشی به درستی اجرا نشده یا به مرور زمان، شسته شده است. در این شرایط می توانید از ابزار بندکشی و سیمان سفید استفاده کرده و درزها را مجدد بندکشی نمایید.

شست و شوی دیوار و سقف ها

بعضی از بانوان خانه دار وسواس زیادی بر روی خانه خود دارند و هر روز مشغول شست و شوی دیوار، کف و سقف هستند. این کار به مرور زمان عایق دیوار و سقف را از بین می برد و باعث نم زدگی ساختمان می شود.

مشکل در سیستم لوله کشی آب و فاضلاب ساختمان

در موارد زیادی نقص در تاسیسات زیربنایی و لوله کشی ساختمان سبب ایجاد رطوبت و نم زدن دیوار می شود.  در حقیقت این مشکل ناشی از سیستم فاضلاب ساختمان است و به چند دسته تقسیم می شود:

  1. نقص در سیفون تخلیه فاضلاب ماشین لباسشویی و ظرفشویی
  2. نقص در سیستم تخلیه فاضلاب سرویس بهداشتی، حمام و وان
  3. نقص در کار گذاشتن روشویی و سینک ظرفشویی
  4. نقص در عدم اجرای درست کفشورهای نقاط مختلف ساختمان
  5. نقص در سیستم تخلیه چاه توالت

نشتی و ترکیدگی لوله آب و فاضلاب

ترکیدگی لولهگاهی در آپارتمان شما یا همسایگان شما ترکیدگی لوله پیش می آید و باعث ایجاد رطوبت در منزل شما می شود. در شرایطی که نم زدگی به علت نشت آب اتفاق می افتد، بسیار نگران کننده است. زیرا نشتی و ترکیدگی لوله آب، از رایج ترین علل تخریب ساختمان ها است پس باید ترکیدگی لوله آب را جدی بگیرید و به سرعت آن را رفع نمایید. گاهی اوقات نشتی آب جزئی بوده و به مرور زمان و با عدم پیگیری مالکان، سقف ساختمان و گچ دیوارها آسیب می بیند و بتدریج باعث تخریب شالوده بنا می شود. برای انجام این کار شما می توانید با مجموعه لوله بازکنی فوری تماس گرفته و پس از بیان مشکل خود، از آن ها یاری بگیرید.

رفع نم سرویس بهداشتی بدون تخریب

تعمیر توالت فرنگیاگر شما با مشکل ترکیدگی لوله مواجه هستید و نگران نفوذ رطوبت و نم سرویس بهداشتی یا حمام به دیگر قسمت ها می باشید، برای رفع این مشکل می توانید از خدمات لوله بازکنی فوری استفاده نمایید. این مجموعه پس از شناسایی و تشخیص علت نم زدگی بدون خرابی و به وسیله دستگاه های مجهز و پیشرفته، جهت رفع رطوبت سرویس بهداشتی اقدام می کند. لازم به ذکر است، این مجموعه، با توجه به علت نم و شرایط محیط، روش نم گیری سرویس بهداشتی را انتخاب می کند. به همین دلیل تعمیرکاران این مرکز، ابتدا به مکان مورد نظر اعزام شده و بعد از بازدید و تشخیص نم ساختمان، روش مناسب را اجرا می کنند.

خدمات رفع نم و رطوبت منزل

  • رفع مشکل نم زدن دیوار
  • رفع مشکل رطوبت و نم زدگی سقف، راه پله و سرویس بهداشتی ساختمان
  • تشخیص دقیق علت نشتی
  • تشخیص نقطه ‌ای محل نشتی لوله آب ساختمان به وسیله دستگاه‌
  • ترمیم درزهای کاشی در مدت زمان نیم ساعت
  • تشخیص ترکیدگی و نشت یابی لوله های فاضلاب توسط دستگاه با عدم تخریب
  • تعمیر و برطرف کردن نشتی توالت فرنگی و سیفون
  • تعمیر کلیه تاسیسات لوله کشی ساختمان
  • عایق کاری کف حمام، دیوار و سرویس بهداشتی
  • لکه گیری و تعمیر کلی نقاطی که از آنها آب به دیوار نفوذ می کند.

نحوه تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه و نحوه رفع آن

روش تشخیص ترکیدگی انواع لوله های آب ساختمان با دستگاه به این صورت است که این دستگاه ها، امواج صوتی را که از خروج آب از هر قسمت لوله های ساختمان ایجاد می شود، دریافت می کنند و به این طریق جای دقیق ترکیدگی و نشتی لوله را پیدا کرده و کار را برای متخصصین راحت می کنند.
درصد خطا در این دستگاه ها بسیار پایین می باشد. زیرا دستگاه می تواند حتی عمق ترکیدگی و  میزان آن را مشخص کند. بنابراین این تشخیص ترکیدگی لوله بسیار دقیق انجام شده و جای هیچ گونه نگرانی وجود نخواهد داشت.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *